ilk küresel kriptografi pazarı - Alphateca

resim.png
Alphateca, her kullanıcının bir alıcı veya satıcı olarak hareket edebileceği, elektronik para kullanarak çeşitli hizmetleri veya malları satabileceği veya satın alabileceği, dünya çapında şifreli bir pazardır. ödeme aracı olarak. Sadece bir kaç tıklama ile, evden ayrılmadan, bireysel (bağlantı), Alphateca gidin ve tablet, araba, yat, kendi öğeleri veya nadir Hoi popüler bilgisayar oyunları vermek için sadece 10 dakika almak düşünün! Onbinlerce insan senin sonsuz gününü görüyor - birisi kesinlikle onu sevecek. Çok kısa bir sürede, alıcıları bulabilir, kriptolu bir şekilde ödeme alabilir ve kripto pazarında yüzlerce kategoriden ihtiyacınız olan ürünü güvenle satın alabilirsiniz.
Aynı zamanda, dijital fikri mülkiyet ile, örneğin diğer mallarla çalışır. Ses, e-kitap, bilgisayar oyunları, fotoğraf ve daha fazlasını dünya çapında elektronik parayla dağıtabilirsiniz. Alphateca yaratıcı potansiyelinizden para kazanmanın en iyi yoludur. Yaratıcılığınızı takdir edecek ve kendileri için kopya alabilecek dünyadaki yüzbinlerce kullanıcı arasında.
Küresel pazar için Alphateca'nın özellikleri nelerdir?
Alphateca iki ilkeye dayanmaktadır: günlük yaşamda elektronik para kullanımını teşvik etmek için paraya sadakat ve küresel özlemler. İşinizi Alphateca platformunda almak oldukça kolay. Dostu arayüz, tanıdık görüntüler ve basit bir dil, temel ilkeleri sadece birkaç dakika içinde anlamanızı sağlar. Makaleler ve videolar aracılığıyla gizli dünya dünyasını keşfetmek için gereken tüm materyaller dahil olmak üzere, Sizin için Modern ve Kullanışlı Destek bölümünü oluşturduk. Sitede sıkça sorulan soruların cevaplarını ilgili bölümde bulabilirsiniz. Forumlarda sitelerin güncellenmesiyle ilgili sorunları veya önerileri tartışabilirsiniz. Aktif forum kullanıcıları, hesaplarında görüntülenen özel sıralamaları ve başarıları alır.
Alphateca platformunun bir dizi ücretsiz özelliği vardır: girişler, açık artırmalar, vb. Reklamlar, mağaza yapımcıları, sponsorluklar ve diğer hizmetler gibi ücretli hizmetler de dahildir. ICO kampanyalarında elde edilebilecek elektronik para veya jetonlarla kullanabilirsiniz.
Alphateca'yı ücret karşılığı herhangi bir yerden destekleyen herhangi bir kullanıcı, bonus kodu, kişisel başarılar, profilde görüntülenen ve hesabın genel sırasını ve güvenini etkileyecektir. fıkra
resim.png
Alphateca'nın gelecekteki gelişim platformu?
Kriptografik topluluk kapalı ve anlaşılmazdır, ancak gerçekte, birisi bunu açıklamak istediğinde her şey basit ve açıktır. Alphateca platformunda potansiyelinizi ortaya çıkarmak için YouTube kanalımıza ayrıntılı bir rehber oluşturduk. Burada kripto dünyasıyla ilgili temel kavramları bulabilir, 
YouTube Alphateca Kanalının sorusu yanıtlanabilir https://www.youtube.com/channel/UCw9BtN0urmARhXvJqKYuBiw
resim.png
Token Tekniği ️Alphateca [ATEC]?
Alphateca tabanlı şifreleme [ATEC], Ethereum'a [ERC-20] dayanmaktadır. ATEC belirtecinin sınırlı bir yayını var. Bu bir yardımcı belirteçtir, projede ele almak için kullanılabilir, ancak sitede taşınabilir. Harici belirteci kullanamazsınız.
ATC Jetonu Dağıtım 
Tamsayılı - 177 000 000 ATEC 
Ön Satış - 19 000 000 ATEC 
ICO - 155 000 000 ATEC 
Bonusu - 1 500 000 ATEC 
Hediye Belgesi - 1 500 000 ATEC
Ön satış (15-25 Haziran). 
Bonus sabit -% 25. 
Sınırlı Token - 19 000 000 ATEC (yaklaşık 15.000 000 ATEC satmak için) 
1 ETH = 7,000 ATEC 
0.079 BTC = 7.000 
Minimum ATEC Satın Alma - 0,5 ETH
Not: Tüm imzalanmamış jetonlar iptal edilecektir. Tek kullanımlık jetonlar sadece kullanılabilir.
Alphateca'nın Avantajları ve Dezavantajları?
WhitePaper'a göre,
Hepsi bir şekilde: Birçok ürün ve hizmet tek bir platformda toplandı, kullanımı çok kolay. Sadece birkaç tıklama ile, ilgilendiğiniz arabayı bulabilir, araba satıcınızı ve araba aksesuarınızı arayabilir, bakım servisini, oto yıkama kapağını veya hatta salon ayarını değiştirebilirsiniz - Tüm bunlar platformu terk etmeden.
Küreselleşme: Dünyanın her yerinden gelen alıcılar ve satıcılar, Alphateca platformunda bir yerde buluşuyor. Diğer ülkeleri ziyaret ettiğinizde, şehrinizde veya bölgenizde kolayca mal ve hizmet bulabilirsiniz. Acente ücreti olmadan ihtiyaç duyduğunuz her şeyi satın almayı veya kiralamayı ya da ülkenizin parasını yerel olarak kullanmak için faizinizi kaybetmenin basit olduğunu düşünün. Dinlenmek için en sevdiğiniz şehre gelmeniz, Alphateca'ya gitmeniz, bir konut ürünü veya servisi seçmeniz, "satıcıyla bağlantı kur" butonuna tıklamanız yeterlidir ve satıcı hemen bir görünüm kazanacaktır. Platformdan gazete.
Hızlı ve Ucuz: İşlemlerden bahsederken, size banka işlemlerinden çok daha düşük elektronik para işlemleri için bir komisyon verir. Satıcının azalan maliyeti nedeniyle, malların nihai fiyatı alıcı için daha düşük olabilir. İşlem ücretsizdir ve başka bir ülkeye taşınırken faiz kaybetmez. Elektronik para, satıcının hesabına mesafe ne olursa olsun dakikalar içerisinde gönderilir.
İşlemlerin kolaylığı: Bu platformda gerekli tüm işlem araçları mevcuttur: Birkaç tıklama ile hızlı ve güvenli para alıcıları, platformdaki her para birimi arasında dönüştürme.
Geniş bir pazarlama yelpazesi: Çevrimiçi reklamcılıkla ilgili pazarlama stratejileri ve dünya çapında aşamalı çevrimiçi reklamcılık ve İnternet araçlarının tanıtımını büyük ölçüde kullanma. Ayrıca bu platformu kullanarak olumlu deneyimlerinize güveniyoruz ve bunu arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınızla paylaşacağınızı umuyoruz.
Üst düzey hiyerarşi: Bu özellik, başarılı bir projenin önemli bir özelliğidir. İşlemleriniz banka saatlerine, resmi tatil günlerine ve hafta sonlarına bağlı değildir. Blockchain teknolojisi 7/24 kullanılabilir ve kullanıcı gizliliğini korurken en şeffaf işlemi sağlar.
Kullanıcılar için hizmetler: Platform kullanıcıları güvenli işlem yapmak için her zaman kefalet hizmetini kullanabilirler. Garantör satıcı ve alıcı arasında bir aracıdır. İşlem şartlarını izler ve tahkimin ilk aşamasıdır. Örneğin, elektronik para ile değerli metaller satın alırsınız - ve satıcıları Alphateca'da bulabilirsiniz. Bir garanti servisi kullanarak, işlemin süresi doluncaya kadar donduracak olan bir güvenlik hesabına para aktarırsınız. Alıcılar ve satıcılar işlem yapar; Garantör, tüm inceliklere ve tüm yükümlülüklerin yerine getirilmesine uyumu izler.
Hizmet: Alıcının bir süreliğine ödemeyi duraklatma seçeneği vardır. Bu, alıcının elektronik parasını güvenli bir cüzdana transfer eden ve belirli bir süre sonra (bekleme süresi) satıcıya transfer eden tam otomatik bir sistemdir. Hold'in işlem üzerindeki varlığı, alıcının bir yandan aldatmasını önler ve diğer taraftan satıcıya karşı ciddi niyetlerini teyit eder. Örneğin, tatil ve kiralık konut planlarken, mükemmel bir araçtır. Alıcı ödemeyi herhangi bir nedenle iptal etmezse, askıya alma varış gününde otomatik olarak "nakde çevrilir". Hold'in varlığı, satıcıya tüm tutarın alıcı tarafından ödeneceğini ve alıcının transfer işlemine devam etmeden önce kiralama bildiriminde belirtilen şartları kontrol edebildiğini garanti eder.
Platformda açık arttırma: Herhangi bir satıcı platformda fiyatlandırmaya başlayabilir ve herkese davetiye gönderebilir.
Alphateca platformunu kullanmanın yararları nelerdir?
Her gün, dünya çapında onlarca şirket elektronik para topluluğuna katılıyor. ABD, İngiltere, Rusya gibi birçok ülkede elektronik para, meşru bir ödeme aracı olarak kabul edilmektedir ve sonraki yıllarda elektronik para, herhangi bir gayrimenkul için ödeme yapmak için kullanılabilir. devlet tesisleri de dahil olmak üzere hizmetler.
Alphateca'nın müşteri avantajları:
Gelişim stratejimiz, mevcut durumun doğru bir görünümünü ve piyasa değişikliği beklentilerini temel alır ve aşağıdaki aşamalara ayrılır:
Elektronik parayla çalışan şirketleri davet edin. 
Geleneksel para sahipleri arasında elektronik parayı satın alma açısından teşvik edin. 
Şirketleri, piyasanın operasyonları için elektronik parayı kullanmak için geleneksel para kullanmalarını teşvik edin. Aslında Alphateca platformu, birçok ek özellik ve yeniliğin konuşlandırıldığı oldukça cazip bir üründür.
Alphateca'nın gelecekteki gelişim planı?
2017
1 Aralık 2017: Bir fikrin doğuşu
2018
15 Ocak 2018: Prototip platform 
15 Mart 2018: Fikirleri teknik görevlere dönüştürün 
1 Nisan 2018: Tüm takım üyelerini toplayın 
1 Mayıs 2018: Projenin ilk alfa versiyonu 
22 Mayıs 2018: Grubun Expo'daki ilk sunumu Forum 
Haziran 1, 2018: 
10 Haziran 2018'de projenin teknik sürümü : Ücretli hizmetler, ücretli mesajlar, sansür ve destek hizmetleri ile üretim sürümü. 
14 Haziran 2018: Tanıtımı yapılan mağazalar, organizasyonlar, açık arttırmalar 
15 Haziran 2018: Almanya'ya, Fransa'ya açılan Satış Öncesi Programı'nın lansmanı
1 Temmuz 2018: ICO Lansmanı, çevrimdışı proje destek etkinliği, Temmuz 2018 web sitesine eğitim materyalleri ekledi: Projeye yönelik perakende mağazaları ve alıcıları sürükleyin, iOS ve Android Uygulamaları ekleyin, projenin coğrafi genişlemesini Avusturya, İtalya'ya ekleyin. 
Ağustos 2018: Jeton değişim hizmetleri ve ATEC hizmetlerinin lansmanı, proje, toplantı, genel satış ve İskandinav ülkelerine yönelik proje genişletme hakkında video / video değerlendirmesi. 
Eylül 2018: Web seminerleri, yeni reklam araçları, projelerin coğrafi genişlemesi İngiltere'ye eklendi. 
Ekim 2018: Yeni yıl satışlarına hazırlık, web sitesi üzerinden bilet satışı ile etkinlik oluşturma, proje coğrafyasını Japonya'ya genişletme. 
Kasım 2018: Etkinlik yürütme, projenin Türkiye'ye coğrafi genişlemesi, Hindistan
  • Aralık 2018: Yeni yıl için hediye kartları ve kurumsal hediye ürünleri ödülü.
2019
Çeyrek I - 2019: Yeni satış araçlarının tanıtılması, "emlak / emtia kiralama" portföyünün oluşturulması ve projenin Latin Amerika'ya genişletilmesi. 
Çeyrek II - 2019: Projenin Çin 
Mahallesi III + IV'e coğrafi olarak genişletilmesi : Web sitelerini çevrimdışı satın alma yeteneği ile uyarlama becerisi.
DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN:

Author : Ranjanies
Eth: 0xad877bC8739eF5C653b4b92f7063A5A44Be6F6fB

Unknown

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 comments: