ENDO


Hoşgeldiniz arkadaşlar. Bugün seni umut verici bir projeyle tanıştırmak istiyorum. Daha önce, insanlar yerine getirilmemiş olan hayallerden dolayı çok daha az üzgün ve acı çekiyorlardı. İnternetin ortaya çıkmasıyla, kendini gerçekleştirme için birçok fırsatın birinden önce açıldığı görülecektir, fakat görünüşe göre, birinin içsel kalitesi olmadan, taahhüt, farkındalık, vb. Ve dünya, belirli pazar temsilcileri tarafından sıklıkla süspanse edilen ve idealize edilen birçok farklı gelişim yolu sağlıyorsa, hedefler nasıl seçilir? Gençken, herkes olabilirsiniz, ama çoğu insan moderndir ve bir fırsattan diğerine acele eder, her fırsatta, çoğu kez yanılsamaya göz kırpıyor. Bu problem bir isim-bilgi bozukluğu ile açıklanabilir. gerçek yalanlarla karışmış gibi. Ve her geçen gün daha da güçlenir ve içinde kaybolur ya da yanlış bir şekilde tersine gider. Blockchain bilgi kullanımında yaklaşımı değiştirebilir. Gerçekliğin ne olduğunu ve sadece fanteziyi göstermek için. ENDO ekibi bilgiyi işleme ve kullanma şeklimizi değiştirir. Şimdi bu projenin ICO'sundan bahsedeceğiz.

Bilgi sorunu

Modern dünyada bilgi ile ilgili problemler var: 
✔ dolandırıcılık-insanlar hileli olarak değer elde edebilir;

✔ depolama kaybı - resmi bilgilerin depolanması pahalıdır. İnsan faktörleri hala menkul kıymetlerin transferinde yer almaktadır;

✔ merkezi doğrulama - değerli bilgi kontrolleri üzerindeki tekel ajansı: düzenleme, silme ve redaksiyon;

✔ sahte sistem - çok açık olmayan konular. Fakat hepimiz aldatabilecek sistemlerle temas halinde yaşıyoruz. Ve kanıtlamak neredeyse imkansızdır çünkü sahtekarlık sistemin kendisinde içseldir. Örneğin, kültür ve tarih. Yine de, örneğe döneceğiz.

Endo için çözüm

ENDO, doğrulanmış bilgileri yönetmek ve geliştirmek ve sürdürmek için altyapı sağlamak için uygulamaları birleştiren bir ekosistemdir. 
Görsel olarak, bu sistem aşağıdaki gibi temsil edilebilir. Resme bakın.

Bu beş katman. Orta Katman, ekosistemin özü olan ve mantığından sorumlu olan platformdur. Yukarıdaki katman, platformda geliştirilen bir uygulamadır. Daha yüksek olan, ekosistemi dış dünyaya bağlayan unsur olan API'dır. Daha da fazlası Protokol, sistem organellerini iletmek için dilin rolünü yerine getirir. Ve bir dijital depolama aracı olabilen son depolama alanı: bir şirket sunucusundan basit bir flash sürücüye.

Bu proje şu anda öncelikle çeşitli kuruluşlarla işbirliği içinde olmasına rağmen, bu sistem istediğiniz gibi kullanılabilir. Ana prensibi anlamak. Açıklık için, bazı örnekler.

Sokaktaki basit bir adamın hayatlarından biri. Bir komşu bana borç para almamı ister. Bu durumda, ENDO teknolojisine sahip uygulamaların yüklenmesi, kimlik ve değişim bilgilerinin aktarılması önerilebilir. Bu, bir belgesele eşdeğer bir anlaşma olacak. Sadece daha güvenilir.

İşte başka bir örnek. Zaten kurumsal segment için. Sahte diploma. Artık bir diploma tutulurken, belgeyi yayınlayan ÜNİVERSİTE'ye resmi bir istekte bulunmak dışında, orijinallik için doğrulanamaz. Ama hiç kimse bunu yapmadı. Bazı uzmanlar, sahte diplomalar ve eğitimli insanlar için böyle çalışır.

Ve bunun gibi binlerce problem var. ENDO teknolojisinin kapsamı çok büyük, aşağıdaki resme bakın. Ve birçok fırsatın hala açılması gerekiyor.

Endo düzeni

Bu takım profesyonel ve yönetilmektedir. Birçok insanı şahsen tanıyorum ve bu ateşi onların gözlerinde görüyorum.

Danışmanlar, HOQU, MARK SPACE ve REVAIN projelerinin blok zincir endüstrisinde yüksek profilli projeler olduğunu fark eden ENDO yıldızlarına sahiptir. Aynı REVAIN 4 ayda 60S'de büyüdü.

Endo ICO

Jeton adı: EToken (ET) 
Emisyonlar: 100 000 000 ET

ICO'nun Sonu: 25 Ağustos 2018

Softcap: 5 milyon dolar

Sert kapak: 15 milyon dolar

Minimum yatırım: 3500 $

Özellikle ICO sitesinin güzelliğini ve hareketliliğini vurgulamak istiyorum: https://tokensale.endo.im

Sonuç

ENDO yeni bir pazar açar, mavi bir okyanus. Bu pazar kapasitesi potansiyeli bile tahmin edilemez ve hatta daha fazla. Bu tür projeler büyük talep görüyor.

Daha fazla bilgi:




Author : Ranjanies
Eth: 0xad877bC8739eF5C653b4b92f7063A5A44Be6F6fB

Unknown

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 comments: